BAROS İPTEN ALDI !

Galatasaray:2 - Karpaty:2
Rijkaard, Sivas maçının ikinci yarısında döndüğü kadroyla maça başladı. Kewell solda, Arda oyun kurucu, Batdal tek forvet olarak sahadaydı. Berbat bir ilk yarı oynadık. Hakan Balta için artık söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Zaten Rijkaard 'da olayın farkında ki maçtan önce normalde hiç yapmadığı bişey yaparak "Keşke Çağlar sağlam olsaydı çok işime yarardı" diye bir demeç verdi. Yani "Hakan 'ı oynatmaya mecburum Allah yardımcımız olsun" demekti bu.

Yenilen iki gole bakıyoruz Sivas maçında rezil oynayan Ali, Servet ve Hakan yine başrolde!! Geri dörtlünün üçü, iki maç üstüste böyle oynayabiliyorsa senin herhangi bir rakibe falan ihtiyacın yok zaten. GS sahaya karşısında rakibi olmadan çıksaydı da o üç adam bir şekilde topu bizim kaleye sokarlardı.

Kewell-Baros ikilisi turu geçmek için GS 'a bir şans daha tanıdı. Baros döndüğüne göre Bursa önüne de Kewell solda, Arda göbekte çıkacaktır. Arda beyin artık bişeyler yapmaya başlayacağı maç bu maç olabilir. Ufuk 'un eli kolu kırık falan değilse bi zahmet bide onu denemek gerekmez mi? Aykut daha ne yaparsa Ufuk 'a sıra gelecek veya Ufuk antremanda Rijkaard 'ın anasına sövmüş olabilir mi bunları bilmiyorum!

Son söz; Sabri ve Çağlar beklerde beraber oynamaya başlamadan kimse Galatasaray 'dan şıkır şıkır top oynamasını beklemesin. Dertler bir tane değil ama şu an en önemlisi hareket eden topa ayağını denk getirmeyi kafi başarı gören 2 bekle 4-2-3-1 oynamak!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI