Manchester United, Valencia, Glasgow Rangers ve BURSASPOR!

Bursaspor, kura çekimine son torbadan katıldığı şampiyonlar liginde, C Grubunda yer aldı ve Manchester United (İngiltere), Valencia (İspanya) ve Glasgow Rangers (İskoçya) ile eşleşti.

Kimse Bursa'dan ilk senesinde ş. liginde tarih yazmasını falan beklemiyor ama nasıl olsa yenileceğiz diye elden gelen tüm çaba gösterilmeden maçlar kaybedilirse önümüzdeki seneler için hiçbir tecrübe kazanılmaz. Bursasporlu futbolcular artık güçlerini biliyor, böyle bir duruma ihtimal dahi vermiyorum.

Orta halli bir kura diyelim, 2. torbadan Real Madrid çekilse daha başlamadan tüm hevesimiz kaçabilirdi. Bugünkü Valencia ve Rangers oynamadan kafada yenileceğiniz takımlar değil. Tabii ki grubun favorisi Manchester. Normal şartlarda puan koparmak zor ama gruptan çıkmayı garantiledikten sonraki maçlara yedeklerle çıkma düşüncesinden kesinlikle taviz vermeyen bir takım. Sırf bu yüzden bile Chelsea-Arsenal-Inter-Barcelona gibi denk takımların içinden Man.'ı tercih ederdim ben..

Rangers'tan iki maçta alınacak 4 puan ve Valencia'dan gelebilecek bir galibiyet turu getirir. Valencia hakikaten Mendieta'lı, Baraja'lı, Mista'lı, Aimar'lı günlerinden Mehmet Topal'a muhtaç kalacak hale gerilediyse o galibiyet kesinlikle hayal değil!

Gruptan çıkamasak bile en kötü 3. olacağımızı düşünüyorum! Ertuğrul Sağlam, Anadolu takımlarının kolay yakalayamadığı Avrupa'da (hemde ş.liginde) vitrine çıkma şansını kolay kolay harcatmaz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI