ARİZA GERİ DÖNDÜ!


Trabzonspor:1 - Manisaspor:3

Arkadaşlarla lig maçlarımızın sonuçlarını tahmin ettiğimiz bir yarışmamız var. Bu haftaki maçları, tahmin edilmesi çok zor bulup sadece Trabzon ve Galatasaray maçlarında herkes ortak cevap vermişti. Daha ilk maçtan herkes sıfırı çekti oturdu :)

Trabzon'un müthiş lig başlangıcı, geçen hafta attığı yarım düzine gol ve Manisa'nın ligin dibindeki çaresiz görünümünü gözönünde bulundurunca çokta düşünmeden hepimiz Trabzon zorlanmadan alır demiştik ama 2 çok önemli faktörü atlayarak büyük hata yaptık. "Makukula faktörü" ve "Hikmet Karaman'ın başına geçtiği Anadolu takımının ilk maç insan gibi oynamama sendromu!"

"Fatih Terim" modeli hocalığın gem vurulamaz temsilcisi Hikmet Karaman yine en iyi bildiği şeyi yapmış. "Gazla çalışan futbolculardan maksimum verim alma" diye bir kitap yazsın almazsam şerefsizim.

Hafta içi arka arkaya gelen istifa haberleri, Trabzonspor'lu futbolcular üzerinde çok olumsuz bir etki bırakmış. Şenol hocayla yakalanan istikrarlı hava umarım kolay dağılmaz. Yine Ersun Yanal dönemindeki gibi bir maç iyi, bir maç kötü, papatya falı başlamaz umarım.

Ariza Makukula
ligimizin tek başına maç çevirebilecek nadir futbolcularından. Manisa'nın Kayserispor kadar hücum gücü olmadığından bu seneki performansını merakla bekliyorduk ve ilk şovunu bugün seyrettik. Manisa formasıyla bu kez Cangele ve Mehmet Eren gibi topu tehlikeli bölgeye, önüne yuvarlayacak adamlarla oynamayacak ama Simpson'la muhteşem bir ikili olmalarını bekliyorum. Ligimizin en güzel renklerinden biri siftahı yaptı geliyor. Büyük arıza çıkarıcak yine belli..

Yorumlar

  1. Makakula depreminin dalgası kıyıya bu hafta vurdu. 1 hafta geç geldi. 2 haftadır yatırıyor benim tahminlerimi :(

    YanıtlaSil
  2. #Kemal: Tsunami gibi adam hakikaten:) Bir bu, bir de Antalya'daki Djehoua, bu ikisi gibi arkadaşın olsun hayatta dayak yemezsin:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI