MANYAK MISIN GÜZEL KARDEŞİM?

Videoyu görmüşsünüzdür. Milan tesislerinde antrenman öncesi toplantısı var. Oyuncular teknik direktör Allegri'nin etrafında çember oluşturmuşlar. Tam bu esnada tuhaf bir şey oluyor. Çemberin dışından sallana sallana gelen Zlatan, çemberdeki arkası dönük siyahi futbolcu Rodney'in arkasına dikiliyor. Bir kaç saniye iğrenir gibi süzdükten sonra ansızın genç adamın sırtına, çocukluğunda uzun süre uğraştığı Karate sporundan örnekleme bir tekme yapıştırıyor!


Tekme çok sert değil ama şakalaşma amaçlı dokunup çektiklerimizden de değil. Gözdağı vermek için atılmış, yeterli şiddete sahip. Neye uğradığını şaşıran Rodney dönüp baktığında tekmeyi atan İbrahimovic'in pis pis kendisine bakarak hiçbir şey olmamışçasına uzaklaştığını görüyor.

Futbolunun altın çağını geride bırakan şımarıklığıyla ünlü adamlar böyle garip hareketlere başlar. İbrahimoviç henüz bu aşamaya gelmiş değil ama bu saçma sapan hareketinin bir izahı olmalı.

Dünya üzerindeki tüm futbolcuların birbiriyle teke tek maçlar yaptığı bir turnuva düzenlense herhalde turnuvayı İbrahimovic kazanırdı. Bireysel olarak ideal bir futbolcu ve akrobatik golleriyle hepimizin hayranlığını kazanmış bir süperstar.

İlk kez Inter formasıyla yüzüstüne çıkmaya başlayan ego problemi, kötü geçmeyen bir sezonun arkadından bile Barcelona'da tutunmasını engelledi. Milan'da Ronaldinho ve Robinho ile çok büyük başarılar kazanacaklarına kesinlikle inanmıyorum. Burda geçireceği büyük başarılardan uzak maksimum 2 yılın ardından, son şansını da İngiltere liginde deneyip arkadaş arası "bir Ibra vardı o neydi olmm öyle yaa" muhabbetleri eşliğinde futbolu orada bırakır.

Rodney'in "Jodan" bölgesine attığı "Yoko-geri Keage" tekniği tekmeden bolca izlemek isteyenler için geliyor:)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI