HOŞGELDİN SAMSUNSPOR



Efsane Samsunspor, 2005-06 sezonunda veda ettiği evine sonunda döndü. 

Eğer tüm takımlarını benim seçeceğim ideal bir süper lig organize edilecek olsa, direk koyacağım takımların başında Samsunspor olurdu. Aha aslında güzel fikirmiş bu bak.. Deneyelim bakalım: 4 büyükler, Bursaspor, Kayserispor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Samsunspor, Altay, Karşıyaka, Adanaspor, Kocaelispor'u da alırım ben, Denizlispor, Sakaryaspor bir de Sivasspor'u alalım hadi 18 oldu işte tamam neyse konumuza dönüyorum :)

Sakarya ile beraber "futbolcu fabrikası" ünvanını sonuna kadar hakeden iki şehrimizden biri Samsun. Bence birincisi hatta.Tanju Çolak, Serkan Aykut, İlhan Mansız, Tümer, Celil, Kaptan Ercan, Cenk İşler, Ertuğrul Sağlam gibi muhteşem futbolcular yetiştirmiş, özel seyircisiyle, bu güzel futbol şehrinin takımını tekrar süper ligde izlemek çok zevkli olacak. 

Bu sene de kurt hoca Hüseyin Kalpar, golcüler Simon Zenke ve Akeem Agbetu, orta sahanın maestrosu Hakan Bayraktar, ortasahanın atom karıncası Murat Yıldırım, kalede hayatının sezonunu geçiren Ahmet Şahin, stoperde büyük iş çıkaran Kemal Tokak, sol bekte herkesi şaşırtan performansıyla Orhan Taşdelen...

Umarım bu güzel kadro dağıtılmadan, 4-5 kaliteli takviye yapılır da seneye doya doya izleriz.

------Burası her yer değil burası şehr-i Samsun------


Bu resim konuyla alakasız oldu biraz ama Samsunspor diyince Tanju Çolak'ı anmadan geçmek olmaz. Fotoğrafın güzelliğine bak be... Şu resmi halı sahaların girişine asacaksın, o gazla sahaya kim çıksa 3-4 golden aşağı atmaz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI