CULİO'YU YOLLAMAK YAPILABİLECEK EN BÜYÜK BEYİNSİZLİKTİ!


İki-üç tane eli yüzü düzgün adam alındı diye bu takım oldu mu sanıyorsunuz?

Culio'yu kiralamakta neyin nesi?

Fatih Terim her zaman ki gibi eski hocanın getirdiklerini hiç düşünmeden yollamaya devam ediyor ama herkesten çok kendisine zarar verdiğinin farkında değil.

Aklım almıyor, hocam geçen sene bu takımı hiç mi izlemedin? Melo-Selçuk 'un ilk yokluklarında yine Ayhan'a mı sarılacaksın? Hadi orta sahanın göbeğini geçtim, koca takımda sol kanatta Arda'nın tek yedeği yok. Culio'yu tutup, yeri geldiğinde solda da kullanma şansın varken şimdi bir de Arda'ya yedek mi transfer edeceksin?

Haa sen forvet istiyordun illa değil mi bir de.. Baros-Elmander-Stancu-Kazım (Stancu'yu da Hagi getirdi hocam onu da yolla eksik kalmasın) varken önce bir santrafor getirelim. Elinde Culio varken onu yollayalım, Arda'ya yedek getirelim, Gökhan-Servet tüm sezonu götürür Ujfalusi'yi sağa çekelim süper fikir.. 

Neye güveniyorsun? Ayhan döktürecek, Aydın yarım asırdır "beklenen çıkışını" yapacak, Gökhan Zan da bu sezon hiç sakatlanmayacak, buna mı güveniyorsun?  Sonra sezon sonunda çıkıp, çok güvendiğim adamlar beklentimi karşılayamadı deme o bir kere olur hocam.

Millet adam gibi tek maç oynamadan milyonları götürürken Culio'yunun aldığı "gayet makul" ücreti mi battı? Bu adam geçen sene bu takım için savaşan tek adamdı, beyinsizliği de geçtim ayıp değil mi?

Ben onu bunu bilmem bu takımın Culio'ya ihtiyacı vardı. Lig başladıktan 3-4 maç sonra herkes bunları yazacak ben şimdiden yazayım dedim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI