HAYIRLISI OLSUN


Papatya falına dönen muhabbet nihayet noktalandı. Kalsa da üzülmeyecektim gerçi ama bahsi geçen paralara şu an için bu transfer herkes için en hayırlısı oldu bence.

Bir yıldır doğru düzgün futbol oynamamış bir adam, kendisi de gitmek istiyorsa böyle bir teklifte satılır iki kere iki dört. Keşke transfer daha önceden netleşseydi yerine alınacak adamı bulmak için daha fazla vaktimiz olsaydı vs. ama bu işler böyle yürüyor maalesef. Önce A.Madrid teklifini yapıp beklemeye geçti, bizimkiler yollamak istemediler ki Arda da tam kararını verememişti, günler geçip sezon açılışı yaklaşınca bu arada Aguero'yu da kaptıran A.Madrid fiyatı yükselterek bir kez daha yokladı, Arda da bu kez daha kararlı bir şekilde gitmek istediğini söyleyince olay bitti!

Bugün haberi veren tüm kanallarda yorumcular "Hani Fatih hoca ikna etmişti kalıyordu ne oldu?" yu soruyorlar. Saflık güzel şey tabi herkes ne istiyorsa ona inanabilir ama ben kararımı vermişsem öz babam da takımın başına geçse, hem de kulübüme de dünyanın parasını kazandırıyorken, giderim aga.

Arda'ya "Niye gidiyonnn hani harbi Galatasaray'lıydın yeaa?" diye kızan tiplere de sadece gülüyorum. Bu mantıkla Metin Oktay da Palermo'ya gitmemeli, herkes altyapısından çıktığı takımda jübilesine kadar oynamalı, bizler de ilk işyerlerimizde ölene kadar çalışmalıyız falan filan... :) 

Neyse biz şimdi önümüze bakarsak, artık Galatasaray için iki tane ofansif orta saha transferi Allah'ın emri oldu. Umarım Fatih hoca da aklını başına alır da hala forvet peşinde koşmaz. Şu an takımda Kazım'dan başka ofansif orta saha oynayacak futbolcu yok! (Aydın ve Emre'yi sayan varsa onlar sayadursun ben yazmaya devam ediyorum) Birisi Arshavin olursa harika olur bana Reyes ismini unutturabilecek sayılı adamlardan birisi o.

Son sözümde zamanında şu linkteki teklif muhhabeti olduğu zamanlarda "yok olm sahteymiş o belge A.Madrid naapsın Arda'yı" diyen kompleksli arkadaşlara ki futboldan cidden anlayan çok yakın bir arkadaşım bile aynı muhabbeti yapmıştı bana. Sakatlığın izlerini tamamen silmiş, kafasını futbola vermiş bir Arda çok daha fazla ederdi.

Hayırlısı olsun... 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI