Kaldığı yerden...


İBB: 2 - GALATASARAY: 0
  • Kazım Galatasaray'a geldiğinden beri en kötü maçını oynadı. Çıkan onbirin hücuma dönük tek orta saha oyuncusuydu ve bu yükü kaldıramadı. Eboue'yi içeride kullanıp, solda; hazırsa Riera değilse Engin ile başlamak şarttı.
  • Sabri'den orta saha iç oyuncusu ol-maz! Culio ideal olurdu, Yekta olabilir, Eboue olabilir ama Sabri olmaz. Hocam Allah aşkına ısrar etme.
  • Muslera ilk golde yüzde yüz hatalıydı ama 3 tane de aynısından çıkardı. 
  • Camiada Melo'nun bugün iyi oynamadığı kanısı hakim. Bu kötü hali ise, ileride Lorik Cana'ya çiple futbol yeteneği eklenmiş bir adam izleyeceğiz demektir, ben çok beğendim.   
  • Baros da iyi değildi ama mücadelesi ve fiziği beklediğimden yukarıdaydı aslında. Oyundan çıkarıldığında direk soyunma odasına inmesi ise canımı sıktı. Bu senenin mutsuz çocuğu da Baros olacaksa yaşadık demektir. Bu taraftar 2 yıldır Baros'u bekliyor, böyle bir hakkı yok.
  • Çağlar hücuma hiç destek veremiyor. Bugün bir kez daha belli oldu ki Hakan'ın ölüsü bile Çağlar'ı keser.
  • Selçuk fena değildi, ama bu dizilişteki yerinde çok rahat değil gibi. Biraz arkada Melo ile ikili oynasalar önlerinde de bir hücumcu orta saha olsa, çok daha verimli olacağını tahmin ediyorum. Maalesef kadroda bahsi geçen o merkezi hücum oyununu oynayabilecek tek adam Yekta :( 
  • Yekta ile ilgili anlayamadığım şeyler oluyor. Geçen sezonun tamamında, Avusturya milli maçında ve bu maçta... Hepsinde de çok daha ofansif bir görev ile sahada yer almasına rağmen Ayhan'ın ikizi gibi oynamaya devam ediyor. Kasımpaşa'da tüm sorumluluğu alan, hücumun her yönünde top kullanan yaratıcı Yekta gitmiş yerine başkası gelmiş sanki. Anlayamıyorum ve üzülüyorum...
  • Servet-Gökhan çok sert, çok atlangoç bir ikili ama sakarlık katsayıları fazla yüksek. İkili mücadelelerde rakibi yıldırıyorlar fakat her an bir bomba gelecek gibi.
  • İlk maçın günahı olmaz.

Yorumlar

  1. Sahaya bakınca takımdan ve futboldan önce bir sürü yanlış var zaten Hakan. Şu takıma şu oyuna kızmamak lazım. Tonla adam aldık hala eksik mevkilerimiz var. Bu nasıl transfer politikası, bu nasıl plan program anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Burak

    Zaten bir ton eksik vardı, bunları doldurmak bile yeterince zorken bir de Arda ve Culio (isteyerek) kaybedildi.

    Bu saatten sonra yapacak bir şey olmadığına göre eldekilere yoğunlaşmak lazım. Melo, Eboue ve Muslera bence tam isabet transferler.

    Kazım hep böyle kötü oynamayacak. Baros'u kazanıp, Elmander/Sercan/Riera üçlüsünden alınacak maksimum katkı ile ben çok da umutsuz değilim.

    Biraz sabredelim...

    YanıtlaSil
  3. yeni bir takım kurmuşsun,geçen seneden 6 oyuncu bu tramvatik sezonda yeralmış,değişime girmişsin ama önce kazanmayı öğretmen gerekir takımda genel olarak özgüven kaybı var Real Madrid ve liverpool takımlarla hazırlık maçı yapmak güzel ama türkiyede İBB ile oynayınca olmuyor işte bu sene sanki Avrupa ligindeyiz de tamam takımı görmek istedin de geçtiğimiz sene hiç mi maçını izlemedin di mi..

    YanıtlaSil
  4. Evet haklısın. Kurulan takım çok defansif, haliyle devlerle oynarken az gol yedi diye iyi mücadele etti diyoruz. Oysa ligde 34 maçın 30'una kesin galibiyet için çıkacaksın. İlk onbirinde dünkü gibi sadece Baros ve Kazım olursa gol atmak mucizlere kalır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI