Gol Yağmuru | SİVASSPOR:3 - MERSİN İ.Y:3


Bu maçı Ömer Üründül yorumlayacak olsa sanırım kalitesiz bir maç oldu diye özetleyecektir. Benim amacım "mükemmel futbol" a ulaşmak olmadığından, son derece zevkli bir maç izlediğimi ve çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

İki takımın da henüz hazır olmadıkları belli. Özellikle defansları adeta görünmezdi.
Bir tarafta bütün yaz takım arayıp bulamayınca dönen ve 1-2 haftadır takımla çalışan Eneramo, diğer yanda birkaç gün önce takıma katılan Culio rakip defansları paramparça ettiler. Mersin'in onbirinden Hakan ve Murat 36, Mustafa 34, Nobre ve Yattara 32 yaşında. Nurullah hoca bu sene yine tehlikeli bir takım kurmuş, fakat yavaş yavaş takımı gençleştirme konusuna da kafa yorması şart. Bugün Murat, Hakan ve Yattara adeta sahada yoktular.  

Murat Erdoğan çok saygı duyduğum bir futbolcu. Kariyerinin ortalarında, onun gibi kendini geliştirerek adeta tamamen farklı bir oyuncuya dönüşen oyuncu çok azdır. Fakat artık jübile zamanı geldi, bu sene sanırım uzatmaları oynayacak görünen görüntü o. Sahanın en kötülerinden biriydi. Özellikle yenen gollerden birinde Aatıf karşısında adeta ezildi.

Lafı gelmişken Aatıf Chahechouhe bence günün yıldızıydı. 26 yaşındaki Fas asıllı Fransız futbolcu, geçen hafta sinyalini verdiği güzel futbola bu hafta üstüne koyarak devam etti. Grosicki 'nin pabucu dama atılıyor...

Erhan Güven için zamanında yazmıştım. Bir Anadolu takımında stoper olarak faydalı olabilir belki ama bu adam sağ bek değil diye. Rıza hoca da bugün, Rajnoch kadroda olmasına rağmen defansta Erhan'ı tercih etmiş. Rajnoch çok daha kaliteli bir oyuncu ama sanırım hazır değildi.

ÖZellikle değinmek istediğim bir konu var. Maçtan önce saygı duruşunda çıt çıkmaması çok güzeldi. Bizim sahalarda pek alışık olmadığımız bir durumdu. Olması gerektiği gibi duran Sivasspor seyircisini tebrik ediyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FELİPE MELO RÖPORTAJI

Djiehoua: Futbol Canavarı

HAYATIMIN FİLMLERİ #41.Ip Man#

HAYATIMIN FİLMLERİ #46.The Pianist#

Şampiyonlar Ligi 3.torba aşkına

Transferdeki akıl durgunluğunun son adımı: Engin Baytar

HAYATIMIN FİLMLERİ #30.Rain Man#

35'lik Cris ve Cruzeiro 2003

HAYATIMIN FİLMLERİ #31.Old Boy#

SPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK 10 AYARI